Rólunk

Régen…

Még emlékszem, amikor húgommal, Ágival nagymamánknál nyaraltunk, és sima iskolai gyurmából készítettünk magunknak figurákat (az övé volt Nyúl Elek, az enyém pedig Mókus Misi), s hozzájuk minden kelléket, játékot, barátot. Nyúl Elekkel és Mókus Misivel több napon keresztül játszottuk. Ha rosszul fogtuk meg, akkor újra kellet gyúrni… Ennek már csaknem 20 éve… De talán, itt kezdődött a gyurma iránti szeretetem…

Most..

pedig itt vagyunk, amikor nap mint nap azzal foglalkozhatok amit szeretek! Sok éve már, hogy megvettük az első csomag Süthető gyurmákat, és elkészültek az első alkotások. Már ekkor titkon abban reménykedtem, hogy egyszer az alkotás lesz a szakmám… A vonzás törvénye pedig dolgozott, és mindent megkaptam, amire csak vágytam.

2010-ben megnyitottam a Rizsart– A Te ízlésedre gyúrva facebook oldalam. Ez által egyre több ember ismert meg, s ma már több mint 7000 ember követi a tevékenységem.

Még ugyan ebben az évben nyertem egy kézműves pályázaton, ahol lehetőséget kaptam egy egri kézműves boltnál, hogy termékeim forgalmazzák.Ezután pedig beindult a gépezet. Sorra jöttek az újabb lehetőségek, eredmények.

2011 Junior Expo 2011. Eger – a legjobb fiatal vállalkozók csoportjának tagjává választottak

2012 Budapesti Karácsonyi Vásár (Vörösmarty tér) – pályakezdő pályázati nyerteseként, ingyen vehettem részt a vásáron.

Kanálvarázs…

2014-ben indítottuk el a Kanálvarázs oldalunkat, ezzel új világot kaptak az evőeszközök. Szerettük volna, ha nem bújnak meg a régi helyükön, ezért döntöttünk a költöztetés mellett!

Mi…

Kíváncsi vagy kik vannak az alkotások mögött? Hogy kik a csapat tagjai? Most minden kiderül: Eszter, Peti, Süti

S, hogy hogy jön ide Süti? Ő talán a legnagyobb Sztár, akit már a vásárokba is hangosan köszöntenek, és felismernek, s mi csak a sorban kullogunk utána…

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Rólunk”]

Vélemény, hozzászólás?